!
!
Milagro termékcsalád

Étrendkiegészítő tabletták és kozmetikumok

Megrendelés esetén a terméke(ke)t a Magyar Posta Zrt.-vel küldjük. A szállítás költsége függ az aktuális kézbesítési díjtól, a csomag értékétől, valamint súlyától.

 

KOZMETIKUMOK:

A régi korok jól ismert hatóanyagaiból különleges módon elkészített termékek nem csak táplálják, védik és ápolják a bőrt, hanem fokozzák a bőr sejtjeinek regenerációs képességét, növelik a hámréteg ellenálló képességét a környezeti ártalmakkal szemben. Kiváló hidratáló képességükkel visszaadják a bőr rugalmasságát és hamvasságát. Bőrbarát pH-jukkal elősegítik a bőr természetes, úgynevezett védő savköpenyének egyensúlyban tartását. A termékek diszkrét minőségi parfümillattal készültek.

 

TABLETTÁK:

 Édesítőszerrel (Na-szacharinát) készülnek. Laktózt nem tartalmaznak. Napi adagolás: felnőtteknek max. 2x2db gyermekeknek max: 2x1 db. Tartalmaznak vízoldékony C-vitamint (Fizikai-szellemi megterhelés, terhesség, lázas állapot, sebgyógyulás esetén szervezetünk fokozottan igényli.) A vízoldékony vitaminok feleslegben lévő mennyisége (a többféle tabletta együttes fogyasztása esetén) kiürül. A swifting eljárással készült energetikai hatóanyagokat tartalmaznak..

!

ASK - IMR-Energie® Tusfürdő és Sampon

Gyöngyház-fényű tusfürdő, amely kíméletesen tisztít, megőrzi a bőr természetes nedvesség-tartalmát és megakadályozza kiszáradását. A kamilla gyógynövény kivonat, allantoin, b5 provitamin - tartalmánál fogva elősegíti a bőr regenerációját. Zuhanyozás után a kollagén-hidrolizátum és a bőrápoló komponensek hatására a bőr sima és bársonyos marad. Bőrsemleges pH-jú készítmény, amely megőrzi a bőr un. védő-savköpenyének egyensúlyát.

ASK - IMR-Energie® Testápoló Balzsam

A MILAGRO-ASK IMR-E TESTÁPOLÓ BALZSAM rendszeres használatával a bőr visszanyeri természetes szépségét és bársonyosságát. A régi korok jól ismert hatóanyagaiból különleges módon elkészített balzsam nem csak táplálja, védi és ápolja a bőrt, hanem fokozza a bőr sejtjeinek regenerációs képességét, növeli a hámréteg ellenálló képességét a környezeti ártalmakkal szemben. Kiváló hidratáló képességével visszaadja a bőr rugalmasságát és hamvasságát. Bőrbarát pH-jával elősegíti a bőr természetes, úgynevezett védő savköpenyének egyensúlyban tartását.