R.A.I. Reiki Meditációk

  • Description

Átdolgozott kiadás!

Kérjük, ne sokszorosítsa a lemezt, ezzel is segítve a Kiadót további CD-megjelentetéseihez!

Ezen a CD-n hallható meditációk a R.A.I. alapítása óta a Reiki tanfolyamoknak szerves része. Azóta nagyon sok embert mélyen megérintett és segített az útjukon. Most egy átdolgozott, CD formában adjuk ki.

 

Belső Templom

E meditáció témája a mi saját belső templomunk. Ezzel együtt megismerhetjük, erősíthetjük a saját belső viszonyunkat Istenhez és a vallásossághoz. A meditáció segít a saját problémáinkat felismerni, leépíteni, a belső értékeinket erősíteni és egy mély megértést, bizalmat kiépíteni.

 

Felettes Én

Ez a meditáció segít egy jobb kapcsolatot létrehozni a mi lélekrészünkkel, amely mindig Istennél van, azért hogy a saját lelkünk által könnyebben irányíthassuk magunkat. Minél jobban át tudjuk venni az életünk irányítását a lelkünktől, annál kevésbé áll az "Egónk" a saját utunkban. Így kevesebb ellenállásba ütközünk a saját tanulófolyamataink során. Ezen a módon nem csak egyszerűbben teljesítjük a tanulófeladatainkat, hanem az egész életünk nyugodtabb és harmonikusabb lesz. Olyan meditáció ez, ami a mesterré váláshoz vezet.